Информация за добри дерматолози


Голям интерес предизвиква въпросът кои дерматолози са добри и къде можем да ги намерим. Това е много важна тема за всички, които страдат от акне, тъй като ние винаги търсим най-добрите специалисти, на които да се доверим, особено, ако имаме горчив предишен опит.

Ние сме се лекували в дерматологията на ВМА в София при екипа на д-р Кадурина. Отзивите ни са много положителни. Самото отделение е ултра модерно, с всякаква специализирана апаратура. Можете да си запишете час за преглед - много са любезни и отзивчиви. Това, от което не сме доволни е, че ни предписаха да пием Доксициклин в продължение на 3 месеца, което е доста дълго време, а и е доста традиционен метод за лечение, който всеки дерматолог използва. Надявахме се, че ще използват някакви по-нови методи за лечение. При нашите проучвания обаче се оказа, че причината за появата на акне не е открита, не е открито и универсалното лечение все още. На запад също използват антибиотичното лечение. Т.е. нашите доктори са си добре осведомени за лечението на акне. Всеки трябва да си прецени обаче дали иска да бъде лекуван с антибиотици. Възможно е да се предпишат и само лекарства за външно приложение, които също имат добър ефект, но трябва да се използват доста продължително и само след лекарско предписание.

Темата за това кои са добри дерматолози и къде да ги намерим е доста интересна. Отваряме я в очакване да споделите вашия опит в това и да помогнете да попълним един списък с опитни и добри дерматолози в цялата страна.

54 Responses to “Информация за добри дерматолози”

Анонимен каза...

Не бих препоръчала Доц.д-р Балабанова от Дерамтологията на Медицинска Академия!Не бих я препоръчала за обикновения човек,няма да обърне внимание на вашия проблем ,ако не сте известен българин!Жалко за доброто и име ,което и създават медийте!

Invincible каза...

Мога да препоръчам д-л Личева, която работи в клиника Вита (намира се до гара Подуене). След година перипетии и проби на къде що има дерматологично лекарство и химичен пилинг, д-р Личева се справи с акнето ми, като ми предписа медицинска козметика с външно приложение - Zeniac, без да ми предписва вътрешно приемане на антибиотик. Предписа ми само витамини Дермабион. И за един месец акнето изчезна, сега трябва само да продължавам да се поддържам с въпростия Зениак.

Анонимен каза...

Здравейте! Бих искала да препоръчам на хората с проблемна кожа от Стара Загора и околията д-р Гърдева! След 5 години ходене по мъките и различни дерматолози с нейното лечение постигнах невероятен успех за около 4 месеца!

Анонимен каза...

Искам да споделя нищо за доц. Кадурина , лечението което ми изписаха беше най безполезното нещо ,което съм правила до сега. Антибиотици , лазерна терапия , пълни глупости само парите взимат на хората а ефект никакъв. а се води голям специлист .явно рекламата и е на нива и това подмамва хората .

ina66 каза...

Бях на преглед при доцент Кадурина и мога да кажа ,че изписаното ми лечение ми повлия много положително варху избистряне на тена и доизчистване на акнето на лицето ми.Доцент Кадурина е много добър специалист.

Анонимен каза...

Здравейте,препоръчайте ми добър дермотолог в Варна,който да ми препоръча начин за премахване на белезите от акнето,което ме тормозеше дълги години.Сега по лицето ми има "дупчици",които не понасям и се опитвам да крия всячески с фондьoтен и пудра,но безуспешно.

Анонимен каза...

Немога да кажа как работи тази г-жа Кадурина ли ква е, но телефонистката на регистратурата й прави голяма анти - реклама, 0 информация и ме изпраща да се преглеждам в общия кабинет без подробности, или от м.05 за м.07 - да се прегледам със записване, когато обрива ми може и да е изчезнал вече !!!!
ха ха - измислена клиника, това е симулация на някаква дейност и лапане на ДЪРЖАВНИ ПАРИИИИ !

Unknown каза...

Бих ви препоръчала доц. д-р Балабанова. Трябва малко повече търпение за записване на час и чакане пред кабинета, но се заслужава. Много е добър специалист. Сменила съм много лекари, но само с нея получих красива кожа (имах ужасно акне, а сега никой не може да предположи, че имам проблемна кожа. При Кадурина също правех процедури с лазер, но само защо Балабанова нямаше този лазер. Балабанова не я сменям за нищо на севета!
Благодарна пациентка :)

Анонимен каза...

Била съм и при д-р Балабанова и при д-р Кадурина.Първата не ми помогна изобщо,претупа ме,но не пропусна да ме посъветва да си запиша още 2-3 ч при нея,за неща от които нямам нужда /като химичен пилинг срещу стотина лева.../.Втората беше толкова груба и нахална,че дори да ми даваше жива вода-не бих я изпила..От години имам проблем с кожата на ръцете,обиколила съм де що има светила и в хомеопатията и в традиционната медицина-все съм си така..

Анонимен каза...

Нямам думи за доц. Кадурина. Първо ми записаха час за след 2 месеца, после ми се обади сестрата и ми отложи часа с още една седмица и след като дойде дългоочаквания момет бях изумена, прегледите бяха записани през пет минути 14.00ч, 14.05ч, 14.10ч....., моят час беше за 15.35, когато отидах беше 15.00ч и прегледите още не бяха започнали, представете си колко време трябваше да чакам. Ядосах се страшно много и си тръгнах, бях си пуснала отпуска, която отиде на кино. Аз работя за 30 лв на ден, а доц. Кадурина за 50 лв на пет минути. Кажете това нормално ли е и до кога ще ни правят на маймуни?

Анонимен каза...

Да така е наистина ... часовете са през 5мин. Ето какво ми се случи на мен:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=563421.msg18247926#msg18247926

Разочарована от прегледа при дерматолог във ВМА, реших и аз да напиша коментарче тук, защото смятам, че мога да бъда полезна.
С моя приятелка решихме да си направим преглед при дерматолог на бенки и си записахме час при доц. Кадурина - Началник клиника по дерматология Военномедицинска Академия – София /приятелката ми беше поучила къде и при кого да отидем/ Чакахме 2 месеца, тъй като свободни часове имаше тогава. Обадиха ми се няколко дни по-рано за да ме уведомят, че на записания ден доц. Кадурина ще отсъства и изместват часовете с два дни напред. До тук добре, но когато отидохме за прегледа ни информираха, че доц. Кадурина пак отсъства и д-р. Йорданова ще я замества. Тогава се запитах защо чаках 2 месеца и защо изместиха часовете и защо не ни казаха, че прегледа няма да е при нея??? ако презапишеш чак се оказа, че пак чакаш 2 месеца и пак не е сигурно кой ще те прегледа!!! Изчакахме търпеливо час- час и половина повечко / защо записват часове изобщо?/ и дългоочакваният момент дойде
Д-р Йорданова.. много мила жена, но прегледа при нея беше 5 мин. все едно бях при личния лекар за консултация. Аз имам много бенки по цялото тяло, но те не бяха видяни, странно защото /въпреки, че казах, че имам навсякъде по тялото/ съблякох пуловера си само и така на око ми каза че 3-4 трябва да се махнат с изрязване, а за другите даже и не разбрах. Прегледа при д-р Йорданова беше 30 лв. а за доц. Кадурина щях да дам 50лв. и се чудя дали пак така щеше да протече??? Смятах, че прегледа включва дерматоскопия (преглед със специален уред наречен дерматоскоп), но явно не!!!

Преценете вие дали да ходите там!

Анонимен каза...

на мен акнето ми изчезна само с едно посещение на козметик и то нищо специално-почистване и химически пилинг, след това едно саморъчно лосионче на антибиотикова основа, диета с мюсли-овесенити ядки помагат много и ежеседмично почистване в домашни условия- парна баня, изтискване на черни точки, ексфолиране и една маска за затваряне ня порите
успех на всички в борбата с тази досада

Анонимен каза...

Здравейте,дълго време лекувах моя невродермит, много досадно,грозно и неприятно нещо.Обиколих доста лекари, докато едни познати ми препоръчаха д-р Георги Каймакански.Има частен кабинет на ул. Пиротска 12 ,много е внимателен :)

Анонимен каза...

Не ходете при Кадурина. Претупва нещата и препоръчва лазери, за които в нета има много негативни коментари. Не ходете и при дерматолозите от Александровска болница. Пълни некадърници и лаици. За тях е по-важно да си попълнят документите, а не да предпишат адекватно лечение.

Анонимен каза...

Не ходете при Кадурина. Претупва нещата и препоръчва лазери, за които в нета има много негативни коментари. Не ходете и при дерматолозите от Александровска болница. Пълни некадърници и лаици. За тях е по-важно да си попълнят документите, а не да предпишат адекватно лечение.

kalina каза...

Доцент Кадурина е много добър специалист,един от най-добрите в България!Аз лично съм много доволна от лазерния ми пилинг при нея!

Анонимен каза...

Здравейте!Сина ми е на 15 год. и изкара варицела.Беше ужасно!Шест дни с 40 градуса и много силен обрив.Не му остана здраво място , като най-силно беше засегнато лицето.От два дни коричките паднаха , но отдолу остават дупчици.Някои са по-малки,други не толкова.Нямам думи да опиша колко съм притеснена!Това е за цял живот,а той е само на 15!Наистина проблема не е здравословен,а козметичен,но това действа на психиката,все пак първото нещо което виждаме е лицето.МОЛЯ, ако някой може да ми препоръча добър дерматолог или изпитан козметик,нека го направи!Ще му бъда безкрайно признателна и благодарна!Лекари има много,но е важно да попадна на правилното място.Благодаря ви предварително за съдействието!

Анонимен каза...

МОЛЯ ВИ!!! Препоръчайте ми добър дерматолог, до преди месец нямах и пъпка на лицето си и изведнъж едно акне сърби, боли...и не спират да излизат жсеки ден...Ходих т тази прочута клиника по дерматология на ВМА, но и аз не сам доволна прегледа за 5 мин, никави други изследвания, не можаха да ми кажат от какво е изпоисаха ми антибиотик и ми казаха да се заредя с търпение и да чакам. Искам да посетя и друг лекар за онсултация, защото това да ти се промени лицето за толкова бързо време е просто влудяващо. Чакам коменнтари и отзиви за доказани случаи!

Анонимен каза...

Здравейте,мили хора с нещастна съдба като моята.....тези пъпки гнусни нямат оправяне.Аз съм от Бургас...ходя по мъките вече близо 5 години и сега ще се хващам до София ,при д-р Радина Денкова,ако някой може да изяви мнение или да ми даде съвет нека го направи-моля.

Анонимен каза...

Здравейте!
И аз искам да драсна 2 реда за въпросната Кадурина. За ВМА трябва да се знаят 2 неща: 1-во базата наистина е най-добрата и ултра модерна. С една дума заслужава си човек да я предпочете. Че Кадурина е арогантна, алчна и надменна, забравила за хипикратовата клетва не е тайна за никого. Говоря от собствен опит, тъй като бях отлагана за преглед няколко пъти, в уречения ден и час след двучасово висене пред кабинета й тя изобщо не благоволи да ме приеме, защото предпочете да даде път на ВИП пациент, а мен най-грубо ме отпрати като ми каза следващите дни пак да се пробвам. С една дума - УСПЯЛА БИЗНЕС ДАМА. Успех на всички!

Анонимен каза...

Здравейте
От години установявам, че кожните болести се диагностицират трудно и още по-трудно се лекуват. Моето акне го излекува козметичката ми след посещения при много доктори и много видове лечение! За всеки проблем е добре, ако имате достатъчно време и средства да се консултирате поне с двама дерматолози! За съжаление така стоят нещата, а пък и за да се постигне успех в лечението трябва многоооо търпение и постоянство! Напоследък осъзнах, че много важен фактор е да имаш доверие в доктора, когото си избрал:) Успех

Анонимен каза...

И аз бих искала да споделя след като прочетох написаното до тук.Най-добрите дерматолози са в Медицински център "Детско здраве" на ул."Ами Буе" 27. Името е малко подвеждащо защото работят не само с деца, а и с възрастни пациенти. Изключителни търпеливи и много компетентни. Ходих няколко пъти с направление от здравната каса и проблемът ми беше решен. Водих и две приятелки, който останаха много доволни от д-р Дафинка Христева. Видях и д-р Парфанова там и знам, че пациентите са доволни. Аз препоръчам д-р Христева защото ни помогна и е отдадена на професията си и пациентите си. Медицински център "Детско здраве" е просто невероятно добро място за здраве! В него съм ползвала и други специалисти и съм много доволна!

Анонимен каза...

kajete dermatolog za pigmentni petna pri koito da ida i e dobar

Анонимен каза...

Здравейте. Досега съм била само при една дерматоложка Даниела Аврамова. Имала съм 3 прегледа за около 4-5 г., частен кабинет на ул. Цветна градина, близо до 13 поликниника е, до бул. Черни връх, Сити център София и х-л Хемус. Не работи със здравната каса, прегледа е 15 лв., обръща ви внимание. Помогна ми с добра медицинска козметика против акне на Hyseac, Uriage eau thermale (серията е в бледо зелен цвят) Ползвам гел за измиване, почистващ лосион, хидратираща емулсия, крем с ана (алфа хидрокси киселина), който ми е любим и нежна ексфолираща маска за мазна до комбинирана кожа - 19.99 лв. Кремовете са за около 25-28 лв. единия, а са по 40 мл., но си заслужава, стигат за по 2-3 месеца, зависи дали си слагаш всеки ден, както трябва. За косопад и подобряване на скалпа ми препоръча витамини и шампоан на Ducray, вит. бяха около 50 лв. преди 5г., скъпа фирма, а не съм се очаровала. Препоръчвам ви суровоядство, да се храните предимно със сурови плодове и зеленчуци, сурови ядки, кълнове, да пиете преварена вода, по-полезна е от минералната. Спрете цигари, алкохол, кафе, газирани напитки, пържени храни, тестени особенно от бяло брашно, нишесте, десертчета в лъскави опаковки, вафли, сникерс, баунти, джърси... Махнете от менюто си всичко, което съдържа консерванти, ароматизатори, оцветители, подобрители, набухватели, соев лецетин и Е-номерата, които са химия. Намалете солто и захарта, поне я заменете с мед или кафява захар, кафяв ориз вместо бял. Не прекалявайте с пикантните храни. Правете си домашни маски, например ако всеки ден сутрин и вечер почиствате лицето си с памуче натопено в отвара от лайка (все едно в чай от лайка), по-добре от колкото сумати пари и време на вятъра, билките поне няма да ви навредят, а информация коя за какво е има доста в книги, пресата и интернет. Важно е да проветрявате всекидневно помещенията в които живеете и работите, да внимавате как и с какво се храните, всички се отразява, да спите достатъчно, да си осигурявате спокойствие, добра лична хигиена, да имате навик за ексфолиянт или пилинг у дома веднъж седмично, да си създадете навик да пиете по 2-3 л. преварена вода, чай или пресно изцеден сок от плодове или зеленчуци на ден. Научете повече за различните витамини, например, че вит. С може да се усвои от организма само ако се приема заедно с вит. А. Че всеки плод или зеленчук трябва да се изяде до 15 мин. след като бъде обелен или нарязан, защото махне ли се кората му, поради достъпа на кислорода до него, започва процес, който унищожава полезните въщества в него. Яжте бавно в спокойна атмосфера, правете по възможност редовен секс, не прекалявайте с излагането на слънце и винаги през всички сезони дори и зиме и в неслънчеви дни използвайте кремове със слънцезащитни фактори поне 15, ако вече имате тъмни петна или ви се появяват бенки или имате много такива, по-голям слънцезащитен фактор. Най-ефтино, без риск и лесно е да се поддържа чистота на кожата е миенето на лицето, а може и на цялото тяло с хума, има различни видове в аптеките, на пакетчетата си пише инструкции. Може просто в малка купичка да смесите малко хума с хладка вода до получаването на каша, течност като боза. Намазвате лицето (и тябото си), стоите докато изсъхне хумата - около 5-10 мин. и измивате. С парче сочен плод или зеленчук или със сок от тях може да намазвате лицето си, стоите така колкото прецените по личен усет и после отмивате. Кожата ви попива витамините, естественните антиоксиданти и се подхранва. Тук събирам информация по темата: https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%83%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82/327117414006583#!/pages/%D0%A1%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D1%83%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82/327117414006583?sk=wall

Анонимен каза...

здравейте,
аз не съм анонимна, казвам се Зорница.След всички реклами и медийни изяви реших да запиша час при доц.Кадурина.Дъщеря ми има чувствителна кожа и просто исках консултация.Резултата бе следния-преглед при друг лекар, за да прецени дали има нужда от консултация с доцентката.Коя е тази Кадурина, че си избира пациентите, та нали всички са се клели да помагат на хората в нужда.И това ако е здравеопазване здраве му кажи.Бездарници.

Анонимен каза...

Здравейте! Бих искала да препоръчам на хората с акне да ходят САМО и ЕДИНСТВЕНО на козметик! Почти 2г се борих с акнето и ходих при всякакви дерматолози, които ми предписваха медицинска козметика за много пари, антибиотици, диети и какви ли не глупости. Случайно попаднах на една страхотна козметичка, която ми оправи лицето и сега нямам нито едно петънце да не говорим за дупки или белези. Козметиците работят с различни фармацевтични фирми и естетсвено трябва да предписват техните продукти за да взимат процент. Но ако всички се замислим ще стигнем до отговора, че няма как крем или лосион да почисти порите в дълбочина, която е основната причина за акнето!

Анонимен каза...

Здравейте,аз съм на 13 години имам проблем със акнето от 3години от както влязох в пубертета.Използвала съм много кремове и лосиони против акне но нищо неми помага,в момента лицето ми е червено и с много пъпки.Сего си мия лицето със сапун от Гърция.Трябва ли да се консултирам с лекар?Ако е да към кой добър лекар от София да се консултирам?

Анонимен каза...

Ако говорим за добри дерматолози, а не козметици, препоръчвам д-р Балдаранов от Стара Загора. В случай, че искате да намерите професионално решение за някакъв дерматологичен проблем, то това е точния специалист /www.baldaranov.com/.
Не си губете времето с интернет- и самосамолечения. За козметиците - не мога да коментирам.

Анонимен каза...

още не съм посещавала доц.Кадурина след седмица имам записан час при нея за дъщеря ми незнам дали е добър специалист,но госпожата на регистратурата ,която ми записа час е отвратителна,сопната и нелюбезна.

Анонимен каза...

Здравейте!
Към всички, които се борят с акне: не ходете при др Кадурина! С нея проведох 2 лечения, без никакъв резултат! Първият път ми предписа Вибрамицин, а вторият Роакутан. Тази жена изобщо не си даде труд да направи какъвто и да е вид изседване за да види кой точно препарат би бил ефективен в моя случай.Съответно ми даде прекалено ниска доза Роакутан и акнето се появи отново едва месец след края на "лечението". Сега нямам друг избор, освен да пия това лекарство втори път, а един втори курс е много рискован за здравето.Тя предписва тежки антибиотици на пациентите си без дори да ги прегледа. Роакутана ми го предписа, защото я попитах как стои въпроса с това лечение. Отговори ми, че след като искам Роакутан, нямало проблем, ще го предпише. Страшен непрофесионализъм от страна на лекар с титла доцент да дава лекарство, без да се замисли дали то ще е ефективно. Изключително алчна е, в продължение на година и половина ходех при нея и всеки път таксата ѝ за преглед беше увеличена. Арогантна е, държи се с пациентите си ужасно надменно. Всеки път, когато съм била на преглед при нея, тя започваше да води лични разговори по телефона, а прегледите никога не са повече от 5 мин. Единствената ѝ цел е да си вземе парите, без изобщо да се поинтересува от състоянието на пациентите си! Тъй като в момента не живея в София, се налагаше да комуникирам с асистентите ѝ по имейл. Получавах още по-голямо безразличие. Предимно от др Шеф, която дори не ми отговаряше на мейлите. Др Чакърова също е крайно невъзпитана. Смятам, че е изключително жалко човек, който претендира да бъде медицинско лице, да демострира такава липса на обнсоки и елементарно възпитание! Това е моят опит с др Кадурина, за съжаление не мога да кажа абсолютно нищо положително. Може клиниката ѝ да е добре оборудвана, но едно оборудване не те прави добър специалист, тъкмо обратното е. Поздрави от мен!

Анонимен каза...

Здравейте. Налага ми се отстраняване на бенка. Интересува ме къде в София и при кой дерматолог мога да направя манипулацията по здравна пътека. Благодаря предварително за информацията.

Анонимен каза...

Търсите добър дерматолог....в никакъв случай не посещавайте Доц.Кадурина.Хора разберете тази жена е там за да "прави бизнес" и последното за което мисли е да помогне....Така прехваленият и екип ме "отказа" от предстояща операция, за сметка на това обаче попаднах сред доктори, каквито не са във ВМА-Дерматологична клиника.Напълно подкрепям мнението за т.нар.ДР Чакърова....тоест получава една голямааааа 0 от мен...

Анонимен каза...

Nalaga mi se da posetya dermatolog-allergolog.BIHTE LI MI PREPORACHALI NYAKOI DOBAR SPECIALIST-t.e.Istinski.Kolkoto do Kadurina-tya nishto otdavna ne razbira,vinagi e bila nekadarna,no probivna i nahalna I ako imash izlishni pari gi dai na na alchnata kuchka sreshtu NISHTO!

Анонимен каза...

Здравейте,интересува ме мнението за професор Любка Митева-Ал.болница София
и за професор Екатерина Пейчева-СБАЛ по онтология София
Имам едни пъпки по лицето гърдите корема рамената и гърба червени с гноен връх от декември 2012г от Бургас съм и вече обиколих лекарите тук.Жена на 34г.

Анонимен каза...

Здравейте! Случайно попаднах на вашия блог и се зачетох в коментарите.
Бих искала и аз да споделя опита си с Кожна клиника на ВМА и доц. Кадурина.
До преди няколко месеца и аз посещавах клиниката с цел лечение на акне и преминах 2 курса с различни лазерни процедури. Да съгласна съм, че отношението като цяло и на доцентката и на някои от другите медицински лица е неприемливо, но апаратурата там е добра. Ефектът от лазерите беше доста добър, някои от белезите доста се изчистиха, дебелите подкожни пъпки изчезнаха, но все пак скоро след приключването на процедурите пъпките отново започнаха да излизат. В крайна сметка след последния преглед, чиято такса расте с всеки изминал ден, доцентката прегледа хормоналното изследване което си бях направила по препоръка на един от асистиращите й лекари и заяви, че освен с хормонален препарат не може да се излекувам с нищо друго. Това добре, но не можеше ли това да се установи в самото начало, а не след 6 месеца чакане и солидна сума за лазерни процедури. Сами преценете какъв е изводът.
Доволна съм от премахването на бенки което ми направиха в същата клиника - пак доц. Кадурина ме прегледа и ми го назначи за следващата седмица след прегледа. Хирургът който извърши операцията е доста добър и работи бързо и чисто- 2 месеца след операцията вече почти нямам белези, естествено след третиране с крем за белези. Него поне мога да ви препоръчам - д-р Литов.
Успех на всички с борбата с акнето, не трябва да се отказваме!

Анонимен каза...

Искам да помогна съвсем добронамерено на всички хора, нуждаещи се от лечение или лекар да не се подлъжат от реклама или препоръка и да не ходят при проф. Кадурина !!! Моля ви хора не се подвеждайте и не плащайте за тази докторка, която не само няма да ви помогне и ще ви накара да чакате часове наред въпреки записания ви предварително час, ами ще ви претупа, ще ви показва нищо не доказващи снимки на други пациент и ще ви затрупа с брошури на козметика и лазер, от които само тя печели допълнително. ЧЕСТНО КАЗАНО НЕ МОГА ДА ПОВЯРВАМ ЗАЩО ТОЛКОВА МНОГО БЪЛГАРИ СЕ ЛЪЖАТ ДА ПОСЕЩАВАТ КАБИНЕТА НА ТАЗИ ПРЕХВАЛЕНА И НАДУТА ЛЕКАРКА !!!???

Анонимен каза...

Д-Р ДЕСИСЛАВА ЛЕКОВА ОТ КЛИНИКА ДЕРМА ВИТА В СОФИЯ Е МНОГО ДОБЪР СПЕЦИАЛИСТ .ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРЕЦИЗНА Е, ПРЕКРАСЕН ДИАГНОСТИК. ТЯ МИ РАЗРЕШИ ПРОБЛЕМ ОТ ГОДИНИ. ОБЯСНЯВА МНОГО КОМПЕТЕНТНО И РАЗБРАНО. ОТИДОХ ПРИ НЕЯ СЛЕД ПРЕПОРЪКА, НО СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ.

Анонимен каза...

Моето съвет от личен опит за доц Кадурина е МОЛЯ, НЕ ХОДЕТЕ ТАМ! Тя е изключително непрофесионална и арогантна, много далеч от Хипократовата клетва. Единственото което ще ви се случи е да похарчите много пари без резултат. Крайно прехвалена и без покритие "специалистка"! Згауба на време и пари е всеки преглед при нея.

Анонимен каза...

Професор Кадурина е най добрия дерматолог и затова,че много я плюете е чиста българска злоба!

Анонимен каза...

Здравейте! Казвам се Евгени (40г)от София, и искам да споделя впечатлението си от колеги на проф. Кадурина. В продължение на близо 2 години ходих на прегледи в клиниката на 12 етаж, с направление от личния лекар по повод кожни "лишей". Преглеждах се при д-р Пеев,не се е налагало да плащам, въпреки това са ми изписвали кремове за мазане. Не мога да кажа лоша дума, направиха ми изследване (нищо не съм плащал),според мен лекарите са на ниво и са внимателни и вежливи. Това е което мога да споделя.

Анонимен каза...

Изненадана съм от негативните коментари за професор Кадурина. Записах си час при нея по препоръка. След около месец, но според мен това е нормално.
Клиниката е модерно оборудвана. Прегледът ми мина прекрасно - тази дама е една от малкото лекари (не само дерматолози), които ми е обърнала внимание, била е спокойна, усмихната, изслушала е проблемите и най-вече - въпросите ми. Напоследък бях останала с впечатление, че въпрос е мръсна дума при повечето лекари.
Аз съм много доволна от отношението. Предстои да видя резултат от лечението.

Анонимен каза...

Понеже коментарите са предимно за докторите от ВМА бих искал да попитам, ако някой има е-майл или телефон на др.Шеф ... ако е възможно да ми съдейства ... препоръча ми я познат била мн-добра :) мерси предварително:)

Анонимен каза...

0887964595-това е номера на доктор Шеф.Тя е много добър лекар ,знам ,че работи с деца,аз съм водила детето си при нея и съм доволна от отношението и , и от професионализма и.

Анонимен каза...

Здравейте!
Бихте ли ми препоръчали опитен и добър дерматолог в Стара Загора? Имам сериозен кожен проблем-зачервяване на кожата.. След толкова ходене насам-натам и пръскане на пари без резултат, реших да пробвам и там. Досега нито един от лекарите, които съм посещавала, не можа да ми помогне. Ако някой познава добър лекар или от когото е доволен, моля да ми помогне..

Анонимен каза...

Здр.имам бебе на 5 месеца и се роди с хемангиоми по тялото ,някои имал ли е такъв проблем можели да ми предложите добър лекар. Бях се насочила към Кадурина, но четох доста неща за нея, че много се чакало да си запишеш час и че претупвала нешата. Предварилно ви благодаря, ако някои може да ме насочи към някого.

Анонимен каза...

Д- р Дафинка Христева

Анонимен каза...

Здравейте! Имам кафеви петна от акне , както и няколко белега ,които ми създават много големи комплекси,по-скоро са дупки по брадичката и ми се струва,че май няма процедура , която да ги заличи,но все пак питам,ако някой със такъв проблем (дупките)се е подлагал на някакви процедури и е имало положителен ефект,бих била много щастлива да ме насочи към
.По принцип съм от Бургас,но може да споделите мнения за наистина добри специалисти ,независимо от кой град. Просто аз не знам къде да отида , в кой град и изобщо в интернет има много информация,която вместо да ми помогне ме обърква още повече ...

Анонимен каза...

Здравейте, аз искам да препоръчам доц.д-р Балабанова. Това че обръщала внимание само на известни личности въобще не е вярно. Аз съм обикновен човек от Бургас и съм изключително доволна от отношението й!!! В Бургас няма стабилни доктори затова се обърнах към нея и не съжалявам, жената работи много внимателно , изключително мила е. А резултата от това което си правих при нея е повече от добър..

Анонимен каза...

Здравейте!Бих искала да препоръчам д-р Юлиан Пенев от Варна.Професионалист, в пълният смисъл на думата.След няколко процедури с лазер, смея да твърдя, че кожата ми е значително по-добре.Прегледът при него винаги е придружен с процедура според проблема на кожата, в смисъл - влизаш, преглежда те и веднага следва някаква манипулация. Доста се чака,Винаги има страшно много хора при него / от цяла България/ но си заслужава. Преглежда в "Света Марина", Варна. Успех на всички в борбата с акнето :)

Анонимен каза...

A kakva e cenata pri d-r Penev ot Varna?

Анонимен каза...

Препоръчвам Ви д-р Десислава Лекова от София.Работи във всички области в Дерматологията.Отстрани перфектно доста голяма киста на моя приятелка и почти не остана белег. Работи изключително успешно с лазери от най-висок клас.Скоро я даваха по телевизията.Била съм на преглед при нея и освен за основния проблем, ми даде много ценни съвети и за други. В Интернет може да видите как да се свържете с вея.

Анонимен каза...

Здравейте,
и аз да се включа за акнето. Синът ми има много силно изразено акне. Водих го и при д-р Ангелова и при други специалисти. Най- общо изписаха ни мазила за стотици левове на известните фирми, антибиотик. Но аз не съм привърженик на антибиотиците и продължих да търся, та.... след хилядите скъпи препарати на него му помогна следното :Почистване на лицето с отвара от смрадлика( веднъж дневно) и Витамин А, капсула- маска на лицето + приемането вътрешно на Цинк, Витамин А и Неоросал М.

Анонимен каза...

Здравейте!
И аз ще споделя моя опит с Кожната клиника във ВМА. В продължение на 6 месеца проведох лечение с два вида лазери. В началото ми се струваше, че има огромно подобрение и че ще излекувам най-сетне акнето и белезите от него. Малко след приключване на лечението обаче положението беше по-зле и от преди. Пъпките отново се появиха, получих зачервявания на места (не знам дали от лазера или от кремовете, които ми бяха изписани като допълнение) и самата структура на кожата се промени.

Анонимен каза...

Здравейте! Имам дъщеря на 7 месеца,която има пъпки по бузките!Личната лекарка каза,че енормално,но тя се сърби,също сърби и главата и прави рани!Мисля,че е някакъв дерматит и ми е нужна консултация със специалист,без значение е дали ряботи с направления или не! Живеем в Люлин,и където се наложи там ще отидем!Благодаря предварително!

 
Забележка: Информацията в този сайт не претендира за медицинска точност и няма за цел да замести консултацията с лекар. | © 2008-2010 Всичко за акнето. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Design by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz | Distributed by Deluxe Templates