След 3 месеца употреба на ClearPores


Днес стават 3 месеца, откакто ползвам продуктите на ClearPores, които поръчахме по интернет от САЩ. Забелязвам значително подобрение на акнето ми, като много по-рядко ми излизат пъпки, а когато това се случи, те не са така възпалени, както беше преди. Бях си направила снимка преди започването на курса на лечение с ClearPores и сега си направих нова, за да ви покажа разликата. Продължавам да ползвам тези продукти и се надявам след 3 месеца вече да съм още по-добре.

Надявам се, че тези продукти са помогнали и на други хора и ще се радвам да чуя отзиви. С Поли очакваме да получаваме и коментари за други продукти и системи за лечение на акне, за да можем да ви дадем възможно по-пълна информация за различните алтернативи.

18 Responses to “След 3 месеца употреба на ClearPores”

Анонимен каза...

Великолепен напредък! Мога да кажа, че кожата ти изглежда много добре!

Но все пак продължавам да поддържам тезата, че правите голям пропуск като не обръщате по-сериозно внимание на натуралните методи за лечение на акне (диета/навици/т.н.)

Админ каза...

Здрасти Калоян,
Ние не сме против здравословните навици - напротив - от година и нещо сме на диета с нисък прием на сол, захар, натрий, пием много вода и се храним с протеини и сложни въглехидтрати, като избягваме мазните храни. Това наистина помага за цялостния тонус и здраве на кожата, но не е достатъчно да излекува акнето. Като че ли ако може да се излекува това нещо, то ще е чрез комбинация от правилните методи и много упоритост... дано :)

Анонимен каза...

Ако хапчето към ClearPores ви помага, то значи няма начин да не извличате полза от правилен хранителен режим :) В интерес на истината след 5 години кремове реших да пробвам някои хранителни методики - при спиране на захарта акнето ми по гърба значително се редуцира, при спиране на млечни продукти значително намаля това по бузите ми (поради алергична реакция към лактоза). За 5 години това всъщност са единствените неща, които са направили НЕЩО за акнето ми. Вече от няколко месеца не ползвам никакви кремове и няма абсолютно никаква разлика в акнето ми. Просто стигнах до заключение, че само съм губел пари с всичките тези кремове през всичките тези години. Сега повече размишлявам за лечение на проблема отвътре-навън, отколкото обратното.

При вас ClearPores действа, за което съм много радостен, но за жалост и негативни мнение за продукта не отсъстват :( - http://www.acne.org/clear-pores-reviews/249/page1.html

Анонимен каза...

Здравейте на всички попрочетох статиите и ми харесаха, особено онази в която се изобличават медецинските продукти - наистина е много добра. Не ми е ясно как става регистрацията в този сайт - та името ми е Светлин. И аз като много съфорумци пробвах буквално всичко - от бабините мазила до някакви серии от америка (наистина бяха много скъпи) но както и да е единственото което ми помогна е хомеопатията. Освен акнето имах и много пърхот - та значи как стана всичко - за тези които смятат да пробват - има предварително интервю - кажете си всичко, дори и някои въпроси да ви се сторят глупави или неприлични - кажете си всичко защото това е важно за определяне на лекарството! Лечението си е бавно, но пък при мен лично има ефект. В началото ще ви се появят много проблеми - около една седмица ми изби много силно акне придружено с пърхот и някакви петна. След това изведнъж спряха да излизат пъпки и наистина на лицето ми няма6е една пъпка. Това продължи около месец, след това пак избиха, но вече по-малки и без връх, кожата ми спря да мазнее. В момента ми излизат едни червеникави петънца след бръснене и докторката каза че и те ще се махнат (чакам резултати). Който реши да пробва - да знаете че произхода на лекраството е от голямо значение, мисля че в България се работи само с английски френски и немски лекарства, но не помня кои бяха най-добрите (мисля че бяха англииските). А също има и диета, която трябва да се спазва строго по време на лечението, защото лекарствата са органични и ментола, кофеина, амоняка могат да ги разградят, но това ще ви го обяснят лекарите. Ами това исках да ви кажа, дано намерите своето лечение.

Invincible каза...

Имаш късмет, че са ти уцелили хомеопатичното лекарство. Аз ходих почти година при хомеопат, и то доста известен, изтъкнат и признат от многобройни доволни пациенти, всеки път по час и половина си задавахме разни трудни въпроси, и - нищо. Не може да ми уцели точното лекарство. Както бях писала по-рано, преди няколко месеца започнах да ползвам медицинската козметика Зениак, в началото имаше много добър, бърз и видим ефект, но после, независимо, че продължавах да я ползвам, акнето стигна до едно по-леко ниво и си остана там, без да изчезне, каквито бяха надеждите ми. Даже последната седмица, не знам по каква причина, изведнъж се изпъпчих страшно. Сега пъпките, след интензивно мазане със Зениак-а взеха да заздравяват, но да видим кога ще се появят следващите и колко големи, страшни и гнойни ще бъдат...

Анонимен каза...

При мен нещата също не вървят особено добре. Може да се каже, че се отказах от натуралните методи след около 8 месеца постоянно тестване на неща, които са дали резултат при другите, както и професионални съвети. Установих някои добри резултати, но чистата кожа е далеч :)

Кофтито е и, че при другата страна, в която също не вярвам, че действа - мазилата, съм с 5 години безрезултатни опити.

Остават ми вариантите с дерматолог - тоест антибиотици, които не се вписват съвсем в здравословния ми режим, хомеопати, козметици или някакви други професионалисти.

Анонимен каза...

Това за лекарството е вярно - трябва да се уцели точното и точната дозировка. Моето се оказа че е сяра Sulphur, но наистина за всеки е много индивидуално защото доколкото знам за над 200 хомеопатичните лекарства за акне. Относно антибиотиците, които смята да ползва Калоян - ползвал съм единствено тетрациклин, който мисля че вече не се произвежда. От него имаше ефект около месец. После старата песен. Лошото е че не може да се ползва постоянно, защото ще си увредиш черния дроб, но в краина сметка ти си решаваш! Пробвал съм също продуктите на Солгар и Алое Вера - при мен нямаха ефект. Имат хубави мазила за изгаряния, които премахват по-бързо разчоплените пъпки, но не ги махат! За мъжете препоръчвам гела за след бръснене на Алое, успокоява кожата. Не нанасяйте автършейв - само дразни кожата, почиства я, но я дразни ужасно особено ако сте порязали някоя пъпка стават големи сакатлъци.

Анонимен каза...

Здравейте, и аз вече използвах какви ли не продукти (всъщност не са чак толкова мн, но просто не издържам когато няма видим бърз ефект и дори си мисля че става по-зле... яко филми :( ). Та както се каня от мн време вече ще се ходи на лекар... МОЛЯ ВИ СЕ препоръчайте някой добър ДЕРМАТОЛОГ (София или Пловдив. Знам че е относително, защото на някой е помогнал един,а на други не, но все пак. Имаше подобна тема, но там се коментираше какви трябва да са... ок... ама кажете конкретни ДОКТОРИ, адреси и тел ако може :). Чакам с предложения :).
За хомеопатия също съм навит... Моята баба всъщност преди е имала розоцея на 60 годишна възраст чак и се е оправила със Сяра ( Sulphur ). Наскоро пробвах и пих доста но ефект никакъв. Може да съм грешал при приема ....
ДЕРМАТОЛОЗИ и ХОМЕОПАТИ.... споделете :)

Админ каза...

Здравейте на всички - доста отдавна не сме писали статии в сайта. За съжаление и нашето лечение нещо зацикли. По-добре от това на снимката не става. Явно няма да е това начинът. Поли в момента използва много скъпа френска козметика и пак никакъв резултат. Вече и ние не знаем какво да кажем. Светли, ще се радваме, ако ни дадеш повече информация за хомеопатичното лечение - можем да публикуваме статия за това. Относно препоръка за дерматолози - ние бяхме споменали за д-р Димитров от кожната клиника на ВМА - много добре и внимателно се отнася, но за съжаление методите на лечение са стандартните и не водят до траен резултат.

valbg каза...

Здравейте :)
Странното при мен е че откакто съм в UK акнето ми стана ужасно, а докато си бях във Варна беше леко, поносимо, всичко с което го лекувах бяше специализиран почистващ гел за лице, защото изпробвах сумати продукти и реших че всъщност ми влошават състоянието. Както и да е - тук номера само с почистването на лицето не минава и се чудех чували ли сте за лечение чрез хапчета като Accutane или Bactrim(това последното го пие един приятел от Щатите и лицето му наистина се изчисти - на 100%, но това което пише в Wikipedia направо ме отказа да си го поръчвам) и въпреки че антибиотиците не са хич полезни - бихте ли ми дали съвет?
Благодаря Предварително

Анонимен каза...

Набързо

Аз живея в Щатите. Нищо от рекламите не купувам!!! НИЩО!!!. Купувам на дъщеря си узряла папая/жълто оранжева, не зелена/ и с нея тя си прави маски, или ползва едно парвче, реже си и като сапунче, докато си взема душ. Пъпките залиняват, изчезват по малко и това е най-доброто засега..
Всеки един плод има подобен ефект. Пробвайте ...
Ваня

Даниел каза...

ето тук има информация за акне и неговото лечение
http://www.acne-bg.com

lilluu каза...

Здравейте и от мен,

зачетох се в блога и намерих много полезни мнения и съвети. В тази връзка да споделя и моя, злочест, опит. На 27г. съм и все още си имам проблеми с акнето, връстниците ми ползват кремове за бръчки, а аз още лекувам акне. В пубертета акнето беше локализирано на лицето и малко по гърба. С годините се разпростря по деколтето, раменете и гърба, като по лицето не е толкова тежко. Правила съм два курса, при това дълги с антибиотик, по време на които резултата е видим - кожата се прочиства идеално, светва. След спирането на антибиотика в следващите няколко месеца до изчистване на лекарствения продукт от организма ефект все още се забелязва. В последствие обаче се връща състоянието преди съответния курс. И двата пъти съм пила Тетрациклин. Веднъж съм пила и противозачатъчни със същата цел, за 6 месеца освен да качих няколко килограма, друг ефект при мен нямаше. Използвам само и единствено медицинска козметика със специално предназначение за акнеична кожа - пробвала съм Avene, Vichy, LED Zeniac, Exfoliac - общата серия и серията за жени, Bioderma, Neutrogena и каквото още се сетите - опитала съм. Ефекта от тях е по-скоро поддържане на що годе прилично състояние на кожата, но в никакъв случай - справяне на проблема. Миналата зима правих и 3 курса на химически пилинг за отстраняване на белези по лицето от акнето в Клиниката по дерматология и венерология към Александровска болница. Има нужда от още процедури обаче.
Нещо много успешно, което съм правила през годините - една маска от 1 с.л. хума,1 с.л. сяра и на върха на лижичката сулфатиецол. Обърква се с водичка до гъста кишичка и се шляпва на лицето. Действа наистина, но ме мързи да я правя последно време, като и е лечение на симптоматиката, не на причината.
През дългите години борба съм се убедила за себе си, че акнето ми е причинено от вътрешен проблем - дали са стрептококи, или някаква друга бактерия в червата, токсини или нещо, което ме трови и избива през кожата, за съжаление не знам.
В тази връзка моя приятелка, която също има проблемна кожа е получила рецидив в Щатите в следствие на средата на заведението, където работи, стрес, хронично недоспиване и прочие. Обърнала се към козметичка - хомеопат. Мацката й спряла всякакви купешки кремове,почиства я редовно, приготвя й кремове и лосиони на билкова основа, без животински съставки и консерванти. Правила й е няколко пилинга с плодова киселина, забранила й пилинга с ексфолианти, защото следствие едно такова ексфолиране по кожата оставали като мини язви, които много повече се възпалявали, а й дала някакво кремче, от което се кожата излющва по естествен път, особено под душа пада като кир (мъртва кожа). Препоръчала й е детоксикация на черния дроб, което моята дружка все още не е правила. А относно слънце защитата й е дала този продукт - http://www.cosmedix.com/products/reflect-natural-SPF30-protection , който защитава посредством механичен (ако може да се каже така), а не химичен начин. Съдържа микрочастици от титаниев диоксид, който е нехимичен, често използван агент, прилаган при производството на слънцезащитни продукти, действа като физически блокира слънчевата светлина. Имаше и още, но не запомних всичко, а й приятелката ми не разбрала и всичко, тъй като мацката била много навътре в темата и като обяснявала моята дружка не винаги хващали термините. Резултат обаче има, това мога да кажа със сигурност - кожата видимо е изсушена (не прекомерно), не лъщи, масната секреция е значително намалена, пъпки няма. Общо състояние на кожата - много добро. Все още има белези от акнето обаче, които ще продължат да ги борят с плодови пилинги и естественото излющване.
Затова в момента и аз мисля да потърся някакви лекове на природна основа, какво ще бъде, не знам още.

В тази връзка, момичета бихте ли дали координати на салона на 5-те кюшета, където ходите на козметик?

Админ каза...

Здравей Lilluu,

Благодарим за споделения опит! Ние не сме прели да търсим варианти за лечение на акне, но като че ли опциите, които не сме изпробвали все още, стават все по-малко, а изход няма. Ако успееш да намериш хомеотерапия, от която има ефект, моля те, пиши ни.

А салонът на 5-те кьошета - можеш да се обадиш на Криси - тя е собственичка и същевременно козметик - 0887 861 490. Успех!

Анонимен каза...

здравейте на всички:)коментирате най-болезнената ми тема...И аз като всички вас си мечтая един ден да стана и да си погледна лицето и да видя,4е няма и следа от акне.Опитвала съм различни мазотии но без ефект.Преди 3 години ходих при дерматолог и той ми направи пилинг маска и останах много доволна...трябваше да си направя още 2 за да няма и следа от акне,но не успях.Скоро мисля да ходя пак

Ilieva каза...

zdraveite na vsi4ki radvam se 4e pi6ete po tazi tema.i az imam kakvo da kaja

Анонимен каза...

Здравейте всички!Пище ви човек,доста по голям от вас.На 57 години съм в момента ,но и аз бях на вашата възраст и със същия проблем.Прочетох всички изказвания на момчета и момичета и като минал по тоя път искам да ви посъветвам нещо.Да лечението на акнето е трудно.Пробвах на времето всичко ,но почти без успех.Когато станах на 28-29 години акнето мина от самосебе си.След това ходих в София, аз съм от Бургас,в центъра по медицинска козметика,който сега не зная дали съществува,и там ми правиха дермабразио,една доста болезнена операция,за премахване на горния слой на кожата за премахване на белезите.Сполучливо.Сега съветите.Първо-Успокойте топката.Не преувеличавайте проблема.До сега няма човек умрял от акне.Зная ,че всеки човек иска да е хубав и харесван и тук е първият капан ,който човек сам си го залага.Не мислете ,че всеки който ви срещне ви гледа пъпките.Въобще не мислете за това.Вие сте пълноценни хора.Общувайте свободно.Другото е комплекс за малоценност и това депресира.Човек е изнервен и това още повече засилва акнето.Получава се омагьосан кръг.Второ-спазвайте известна диета-без цигари,без кафе,намалете силните подправки,сладкишите,мазните храни.Трето-Избягвайте разни мазила и пудри.Те прекриват ,но засилват акнето.Четвърто-спорт и разходки на чист въздух.Пето-старайте се да забравите ,че имате акне и по високо самочувствие.Желая ви успех!

Анонимен каза...

Здравейте,
от известно време и аз имам проблем с кожата по лицето си,по-специално по челюстта.Днес си поръчах ClearPores.Някой,който е приемал хранителните добавки-проблеми с повишаване на теглото.
Благодаря Ви предварително.

 
Забележка: Информацията в този сайт не претендира за медицинска точност и няма за цел да замести консултацията с лекар. | © 2008-2010 Всичко за акнето. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Design by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz | Distributed by Deluxe Templates