Сапун против акне на Clinique

Clinique Facial Soap - Oily Skin Formula ( With Dish ) 100g/3.5oz
Поръчахме си Acne Solutions Cleansing Bar For Face & Body - сапун за почистване на кожата против акне на Clinique от StrawberryNET.com
и го получихме вчера. Доста отдавна сме виждали този сапун и наши познати също го ползват, но досега не сме го тествали. От първото ползване можем да кажем, че прави кожата кристално чиста, направо скърца при измиване :), като не я изсушава. Надяваме се да има добър ефект и ще ви държим в течение за резултатите.

Цената в StrawberryNET.com
беше много добра - 18 долара за 2 сапуна от 150 гр. на промоция без сапунерки, която като че ли вече не виждаме на сайта - може би е свършила промоцията. Цените в момента са от 14 долара до 21 долара за комплект сапуни и в зависимост от това за каква кожа са. За сравнение - в България тези сапуни са на цени около 45 лв.

Ако някой е ползвал тези сапуни или други продукти на Clinique, ще се радваме да сподели с нас. Надяваме се да има добри резултати.

No response to “Сапун против акне на Clinique”

 
Забележка: Информацията в този сайт не претендира за медицинска точност и няма за цел да замести консултацията с лекар. | © 2008-2010 Всичко за акнето. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Design by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz | Distributed by Deluxe Templates