Още една история на отчаяно търсене нa лек

Здравейте, приятели!

Ето моята история за акнето. На 17 години съм, 12 клас. Първите пъпки ми се появиха в 7 клас, преди това си имах направо невероятна кожа. Та лятото, се появиха 1-2 пъпки, които бяха малки. След това забелязах, че по челото ми са се появили много бели пъпки(миниатюрни.

Тогава направих и първата си грешка, като не ги взех на сериозно и не почнах да се лекувам. Буквално в края на 8 клас бях като изрод. Червени пъпки ПО цялото лице. С какво ли не се мазах, като почнем от най-евтините като например салицилов спирт до скъпите, като Базирон AC от Норвегия(има ги само в 4 страни - Норвегия, Дания, Швеция и още една страна беше не се сещам). Какви ли не реклами четох за него, само положителни коментари.

Уви.. след като се мазах няколко месеца, ефект нулев, та дори все още се мажа, когато се сетя. Миналото лято посетих кожен(уж добър) направиха ми изследвания, гледа с лупа кожата ми даде ми някакви лекарства и ми гарантира, че след 9 месеца ще имам бебешка кожа. Да бе, как пък не.. И пак нямаше ефект.

Ефект от нищо нямаше и все още няма де.. За известен период спрях сладките и тестените изделия, семките, фъстиците и абе всичко, което съдържа мазнини. Това ми подейства доста добре, имах самочувствие, имах си гадже :D. И преди 1 седмица ставам и какво да видя: 8 гнойни пъпки около устата, 2 мастни по челото, направо отвратително. Изядох само 1 парченце шоколад, 1 вафла, малко семки и това беше. Та все още не мога да си намеря лек, наближава бала, а аз ще си остана същият изрод. Да не забравя, не на последно място и белезите. Ахх какви последствия, слепоочната зона е на дупки, та те не са и дупки, те направо са някакви канавки или шахти(не мога да намеря нещо с което да ги сравня). Помня само, че тези белези се появиха от многократното изтискване на пъпки. Постоянно ми се появяваха в слепоочната зона, бели гнойни и крещяха "стиснии меее" не мога да опиша еуфорията от звука при пукането им и съответно изстрелването им по огледалото.

Просто луди времена та сега ги търпя. Мисля, че съм симпатичен, но нямам самочувствие. Понякога си казвам, ахх ако не бяха тези пъпки, направо щях да съм секс факторът в училище. Нали разбирате, че не може да целунете любимото си момиче, не може да я поглеждате в очите, за да не види грозотията отсреща. Не знам те защо ме харесваха, не съм красив(поне аз така мисля. Извинявам се за отклонениета! Та по темата няма друго какво да кажа, на някои хора просто такава им е съдбата.

Много хора са ми казвали горе главата, просто не ги поглеждай, забрави, че ги имаш. На думи е лесно.. но нали те си имат чиста кожа.

6 Responses to “Още една история на отчаяно търсене нa лек”

Анонимен каза...

Колко познато и аз съм същия и не знам какво да правя вече :(

Анонимен каза...

Аз пък мисля да се самоубия... То вече няма никакъв смисъл.

Админ каза...

Това не е решение! Животът е хубав и едно акне не може да ни попречи да сме щастливи. Не се отчайвайте, ще се справите!

Анонимен каза...

Здравейте и аз имах проблеми с упоритото акне,но го победих,ако някой иска може да ми пише deni.1984@abv.bg

Анонимен каза...

Аз се отървах от упоритото акне благодарение на този лосион.
http://magnifico.care/

Анонимен каза...

Опитайте с крема с масло от чаено дърво, много е ефикасен и е продукт номер 1 в ГЕРМАНИЯ. Прилага се при акне, малки пъпчици, дерматит, алергии, херпеси, малки брадавици, напукана и възпалена кожа, екземи, лишеи, леки изгаряния, ухапвания от насекоми, ожулвания и кожни раздразнения. Кремът е в голяма разфасовка 250мл и е на достъпна цена. За повече информация може да ме намерите във facebook na Zdravosloven Jivot Za Teb.

 
Забележка: Информацията в този сайт не претендира за медицинска точност и няма за цел да замести консултацията с лекар. | © 2008-2010 Всичко за акнето. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Design by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz | Distributed by Deluxe Templates