Може ли финалистът в Music Idol да има акне?

Много се говори за конкурса за музикален идол на България в последните дни. Най-много коментари като че ли предизвика отношението на журито и по-специално на Фънки към външния вид на кандидатите за Music Idol. Хората го критикуват за отношението му към облеклото, килограмите и сценичното поведение на кандидатите. Защо трябвало да се преценя по външния вид, а не по певческите умения на хората, когато те се явяват на конкурс за пеене?

Ако си говорим честно обаче, външният вид наистина има значение. Особено в така наречения шоу бизнес и публичните изяви. Със сигурност това го знаят всички страдащи от акне. На всички ни се случва постоянно да се притесняваме от пъпките по лицето, крием се, прикриваме ги, но виждаме как ни гледат точно във възпалените и болезнени места по лицето. Все едно хората не се интересуват от това какво правим, какви сме, как сме облечени и колко сме талантливи. Това причинява емоционален стрес и неувереност.

Акнето пречи в много отношения човек да разкрие истинския си потенциал и да бъде уверен в способностите и таланта си. Без значение дали е ученик, мениджър, артист или кандидат за Music Idol. Акнето е проблем, понякога доста подобен на наднорменото тегло с разликата, че с воля можем да се справим с излишните килограми, но с акнето се оказва, че не знаем как можем да се преборим и това още повече ни тормози.

Не трябва да се отказваме да търсим и изпробваме начини за лечение на акне. Не трябва и да се депресираме и да отказваме да повярваме, че сме умни, талантливи и красиви, само защото имаме акне. Нищо, че сред финалистите в Music Idol няма хора с акне. Може би това се дължи и на факта, че много талантливи певци изобщо не са се явили на кастинг страхувайки се, че ще ги отхвърлят заради външния им вид. Наскоро четохме, че дори Кийра Найтли има акне, но това не й пречи да е суперзвезда.

2 Responses to “Може ли финалистът в Music Idol да има акне?”

kim glowfish каза...

Аз пък честно казано много се дразня на това взиране в акнето, неприятно е, но най-вече за този, който го има.Страничните хора нито се взират, нито пък отдават такова значение на акнето. разбира се, има и тежки случаи, ни никой не би преценявал другите само по пъпките по лицето. тъпо е. и да, финалистът може да има пъпки! който не е съгласен - да погледа малко снимки на звезди без грим в интернет;-)
браво, момичета, за сайта!

Анонимен каза...

Значи, аз пък ще ви уверя, че точно финалист в Music Idol 2 имаше акне. Просто гримът и камерите са големи илюзионисти. Не бива да се смущавате по никакъв начин от нищо, което сте видели в медиите, защото обикновено е изкуствено създаден образ. Истинските хора са нещо много по-различно и прекрасно, с акне или без. :)

 
Забележка: Информацията в този сайт не претендира за медицинска точност и няма за цел да замести консултацията с лекар. | © 2008-2010 Всичко за акнето. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Design by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz | Distributed by Deluxe Templates