Козметика за лечение на акне с поръчка по интернет


При предгледа ни на различни козметични марки за лечение на акне често сме попадали на марката Murad, която е канадска марка. Това е медицинска козметика, която има специална линия за лечение на акне. Д-р Howard Murad казва, че 'акнето е хронично състояние, което засяга хора от различни възрасти и с различни типове кожа. Въпреки, че лечението му е трудно, то може да бъде овладявано и контролирано. Моите продукти за лечение на акне доказано атакуват всички фактори причиняващи акне.'

Много продукти за лечение на акне съдържат бензол пероксид, който може да раздразни и изсуши кожата, което да доведе дори до по-сериозно акне. Продуктите на Murad не съдържат бензол пероксид (който всъщност е забранен за продажба в страните от ЕС извън аптеките), като съчетават в себе си и хидратиращи компоненти, съставки против възпаление, антиоксиданти и специфични съставки, които се борят с акнето. Продуктите включват грижа за тялото и лицето, като има почистващи гелове, кремове, тонизиращи продукти, маски и др. Дори предлагат продукти за лечение на акне съчетани с грижа против бръчки, тъй като има много хора с проблемна кожа на възраст 30 г. и повече.

Официалният сайт на тази козметика е www.Murad.com, но не правят доставки до България все още. За щастие открихме, че продуктите на Murad се предлагат и от StrawberryNET.com. Те са в секцията skin care и можете да ги намерите по азбучен ред. Поръчката става онлайн с плащане с кредитна карта и ги получавате до 10-тина дни, като доставката е абсолютно безплатна. Този сайт сме го тествали и продуктите пристигат бързо и безпроблемно, като за първа поръчка дават подаръци, а за всяка следваща дават допълнителни отстъпки за редовни клиенти.

Козметиката на Murad, както и други марки можете да намерите и на този сайт http://www.skinstore.com/store/category.asp?catID=5730, като доставката там е безплатна само на територията на САЩ, което би било от полза за живеещите там.

3 Responses to “Козметика за лечение на акне с поръчка по интернет”

Анонимен каза...

Нее виарно вси4ко е реклама пробвала сам го и колко дръги аз сам от Америка запомнете 4е тези реклами са за пари тък доктор ми го каза 4е не помагат,откриите пре4ината от каде идва,сега си правиа пални иследваниа от А до Я .

Админ каза...

А можеш ли да ни кажеш как лекарите в Америка лекуват акнето, защото тук си говорим и стигаме до извода, че нашите лекари предписват антибиотици, от които май полза няма. Какви изследвания се препоръчват за акне и какви могат да бъдат възможните му причинители?

forislava каза...

И аз съм го ползвала - резултатът е моментен, след това всичко си почва от начало...

 
Забележка: Информацията в този сайт не претендира за медицинска точност и няма за цел да замести консултацията с лекар. | © 2008-2010 Всичко за акнето. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Design by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz | Distributed by Deluxe Templates