Поръчка на козметика по интернет



След поръчката на продуктите за лечение на акне на ClearPores от Щатите и успешното им и бързо пристигане по пощата (вече ги използваме и скоро ще можем да дадем отзиви за ефикасността им), решихме да проучим и за други сайтове, които продават козметика за лечение на акне.

Наскоро четохме отлични отзиви за сайта StrawberryNET.com. Този сайт предлага отлична селекция от най-добрите козметични марки познати и в България. Доставки до България са възможни и дори безплатни! А цените на козметиката са доста по-ниски от тези в магазините в София и страната. Освен това, сега всеки нов клиент получава и подарък - безплатно червило на Lancome за всички поръчки над 25 долара!

Пазаруването на козметика по интернет става все по-популярно и в България, тъй като предлаганите цени са страхотни, а и любимите козметични продукти са достъпни до всички краища на страната. Удобно е да си поръчваш продукти от вкъщи, а заплащането става с кредитна карта, което позволява покупките да се изплащат и в рамките на няколко месеца. Да не говорим, че много хора с право смятат, че козметиката, която се продава в чужбина е с много по-добро качество от тази в България.

Едни от най-добрите козметични продукти, които познаваме, са тези на Guinot. Те могат да бъдат поръчани от StrawberryNET.com. Преди време използвах тези продукти и имаха много добър ефект за лечението на акнето ми в съчетание с козметични процедури (почистване, йонофореза и лазерна терапия). За хората с мазна или комбинирана кожа са много подходящи Guinot Refreshing Toning Lotion и Guinot Refreshing Cleansing Milk. С млякото можете да си измивате лицето и дори гърдите и гърба, ако имате акне по тях (аз лично се избавих от акнето по гърба благодарение на този продукт), а след това да слагате тоника. Можете да си изберете и някой от овлажнителите за лице за предпазване на кожата през деня.

One response to “Поръчка на козметика по интернет”

Админ каза...

Ние с Поли като запалени експериментатори поръчахме козметика от този сайт и можем да се похвалим с успешното й пристигане точно за 10 календарни дни от момента на пращането й. Не мина през митница, трябваше само да отидем до близкия пощенски клон, за да си вземем колета. И наистина, има подарък червило на Lancome, а една част от козметиката беше опакована като подарък по наша поръчка с прикачена картичка и текст по наше задание - напълно безплатно!! Препоръчваме на всички този сайт за поръчка на козметика, много професионално работят.

 
Забележка: Информацията в този сайт не претендира за медицинска точност и няма за цел да замести консултацията с лекар. | © 2008-2010 Всичко за акнето. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Design by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz | Distributed by Deluxe Templates