Американски продукт за лечение на акне



Ние не се отчайваме и не спираме да търсим нови начини за лечение на акне. Бързаме да се похвалим - днес получихме поръчката си от Щатите за продукт, който лекува акне. След изпробването на какви ли не варианти в България (без прословутия Лептен, че нещо не ни вдъхва доверие) решихме да пробваме и това. Звучи обещаващо - на сайта им е представена доста информация и освен това имат гаранция в рамките на 6 месеца, че ако не подействат продуктите, можем да ги върнем и ще ни върнат парите. Правят доставки до България и работят доста ефективно.

Марката е ClearPores
и системата се състои от 3 части, които се борят с бактерията, която причинява акне. Те са измиващ гел, крем за лице и билкова хранителна добавка за прочистване на организма.


От ClearPores казват, че хората, които използват техните продукти, виждат промяна в кожата си за броени дни. Въпреки това, продуктите трябва да се позлват между 3 и 5 месеца за оптимални и трайни резултати. След изтичането на 5 месеца при желание може да се продължи ползването на продуктите, но това не е задължително.

Имат серия за лечение на акне на лицето, отделна серия за тяло и комбинирана серия, в случай, че акнето е засегнало и лицето, и тялото. Предлагат отстъпки за поръчка на по-големи количества, което ние направихме - наведнъж си поръчахме продукти и за двете, тъй като доставката струва едно и също без значение от количеството. Имат и вариант за безплатна доставка, но няма проследяване и може да бъде загубена по пощата (или открадната).

За пръв път си поръчваме продукти онлайн, но се оказа, че е доста добър и бърз начин да се сдобием с нещо, което не се предлага на нашия пазар и се надяваме тези продукти да подействат. Все пак в САЩ има милиони хора болни от акне и би трябвало да имат качествени специализирани продукти.

Някой ползвал ли е тези продукти?

4 Responses to “Американски продукт за лечение на акне”

Анонимен каза...

Аз лично за пръв път чувам за тези продукти, но бих ги пробвала. Ще чакам да кажете дали имат ефект. Лептен изобщо не помага. Имам приятелка, която го ползваше.

Анонимен каза...

Прекрасно! И аз мислех да се насоча към сериозните продукти, които се поръчват само от интернет и ClearPores беше един от вариантите.

Много ще се радвам, ако споделите мнение.

Аз лично мисля да закупя ProActiv (http://www.proactiv-bg.com/default3.asp) в скоро време и обещавам да споделя как действа

Админ каза...

Ние вече започнахме да позлваме ClearPores и се надяваме скоро да имаме положители отзиви. За целта сме направили и снимки на състоянието ни сега и ще се снимаме след терапията, за да видим как изглеждаме преди и след.

ProActiv звучи добре. Разликата от ClearPores e, че е само за външна употреба, докато ClearPores имат и хранителна добавка, която да унищожава бактерията причиняваща акне отвътре.

Днес разгледахме сайта на ProActiv в Щатите и се оказва, че там имат доста по-добри предложения. За 75 долара ще получиш от тях 6 + 2 продукта с включени транспортни разходи. Има и вариант за 3 продукта за 1 месец да пробваш, като цената е само 20 долара + разходи за поща и можеш да им ги върнеш, ако не ти харесат. Съветът ни е да поръчаш директно от Щатите. Може да отнеме повече време да пристигнат, но цените май са по-добри.

Ето линк към официалния им сайт: http://www.proactiv.net/home.php

Успех!

Анонимен каза...

Живея в САЩ и най-хубавото тук е, че има независими сайтове, където хората споделят мнения си.
Лечението от акне е издигнато в култ и препаратите на пазара са сигурно хиляди.
Най-трудното е да избереш правилния за теб, защото докато стигнеш до него може и да си разорен.
Това е сайт с много ревюта на продуктите предлагани в мрежата.
http://www.acne.org/acne-spot-treatments-rc2/page1.html#search=1&page=1&category=2&per_page=100&sort=total_votes+DESC&min_reviews=15

Естествено най-използваните не са най-добри, просто имат по-агресивна реклама.
ClearPores е с много нисък вот, може би единственото предимство за вас е, че предлагат доставка в БГ

 
Забележка: Информацията в този сайт не претендира за медицинска точност и няма за цел да замести консултацията с лекар. | © 2008-2010 Всичко за акнето. All Rights Reserved | Powered by Blogger
Design by psdvibe | Bloggerized By LawnyDesignz | Distributed by Deluxe Templates